Het succesverhaal van Jelle: ‘Meer in mezelf gaan geloven’

Jelle is in september 2020 als deelnemer bij STAYBLE terechtgekomen nadat hij was gestopt met zijn opleiding. Zijn leven ziet er nu heel anders uit. Jelle wil graag iedereen vertellen van zijn succesverhaal.

Dit is het prachtige verhaal van Jelle:

Ik ben in 2020 een behoorlijke tijd thuis komen te zitten. Het ging erg hard achteruit met mij. Via de gemeente ben ik bij STAYBLE gekomen. Ik was erg onzeker en angstig. Dit is nu behoorlijk veranderd.

Ik begon met het werken in de stal. Het was erg fijn om weer even actief bezig te zijn in de buitenlucht en om weer met dieren te werken. Tijdens het werken kon ik even mijn hoofd leeg maken.

Door het werken in de stal ben ik erachter gekomen dat ik toch wel erg leuk vind om met dieren te werken. Hierdoor heb ik besloten de opleiding veehouderij te gaan doen. Met de hulp van STAYBLE gaat deze opleiding nu hartstikke goed en ik ga al naar het laatste jaar.

In de tijd dat ik bij STAYBLE ben geweest, heb ik echt geleerd om meer uit mijn comfortzone te stappen en ben ik meer in mezelf gaan geloven. Ik sta nu weer heel anders in mijn leven ik heb dingen gedaan die ik anders nooit had gedaan.

Ik ben 4,5 maand naar Nieuw-Zeeland geweest voor mijn buitenlandstage. Als je dat drie jaar geleden had gezegd, had ik mijzelf voor gek verklaard.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagentje is leeg.